Tegelzetter

nodig?

Tegelzetadviseur.nl geeft u tips en advies over het zetten van tegels in en rondom uw huis. Daarnaast kunt u via deze website meerdere tegelzetters uit uw regio vergelijken. Zo weet u waar u aan toe bent en zo bespaart u tot wel 30% op de kosten!

Vergelijk offertes Bespaar geld

Prijzen

De tegelzetter prijzen

Er zijn verschillende soorten tegels. U kunt grote tegels krijgen, kleine tegels en ook volop natuurtegels. Door het grote aantal soorten tegels is het mogelijk om een unieke badkamer of keuken te krijgen. Ook kunt u een mooie tegel op de vloer krijgen. Er is volop keuze waar u van kunt genieten. Ook is het mogelijk om de tegels in het patroon van uw keuze te laten leggen. Denk hierbij aan een mooi schuin patroon of een rand langs de muur. Een tegelzetter kan u hier uitstekend bij adviseren. Zeker als u al een tegel heeft uitgekozen is het mogelijk om samen met de tegelzetter een design te kiezen wat u mooi vindt. Kijk naar de mogelijkheden en ontdek ook wat de tegelzetter prijzen zijn. Dit is immers ook van belang om een goede keuze te maken.

Geld besparen door meerdere offertes op te vragen

Door meerdere offertes op te vragen bij verschillende tegelzetters is het mogelijk om te besparen op de kosten van een tegelzetter. Het verschil tussen de hoogste en de laagste offerte van een tegelzetter kan namelijk al snel twintig tot dertig procent zijn. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om de verschillen te zien tussen de tegelzetters. Kijk naast de prijs ook naar de kwaliteit van het werk van de tegelzetter. U zult immers nog vele jaren naar het tegelwerk moeten kijken.

Wat kost een tegelzetter?

Een tegelzetter kunt u al inhuren vanaf 30 tot 40 euro (exclusief btw). Afhankelijk van hoe groot en ook hoe complex de klus is, is het mogelijk om hiervan af te wijken. Een grote en gemakkelijke klus zal wat korting kunnen krijgen. U kunt dit natuurlijk altijd overleggen met de tegelzetter. Door meerdere offertes op te vragen bij verschillende tegelzetters is het mogelijk om een scherpe aanbieding te krijgen.