Tegelzetter

nodig?

Tegelzetadviseur.nl geeft u tips en advies over het zetten van tegels in en rondom uw huis. Daarnaast kunt u via deze website meerdere tegelzetters uit uw regio vergelijken. Zo weet u waar u aan toe bent en zo bespaart u tot wel 30% op de kosten!

Vergelijk offertes Bespaar geld

Werkzaamheden

De werkzaamheden van een tegelzetter

Als u een tegelzetter gaat inhuren dan is het natuurlijk belangrijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te kijken welke werkzaamheden de tegelzetter allemaal voor u kan uitvoeren. Natuurlijk is het logisch dat een tegelzetter tegels aan de muren en op de vloer plaatst. Een tegelzetter doet echter nog veel meer. Laten we de werkzaamheden van een tegelzetter met u doornemen. Zo weet u waarvoor u een tegelzetter kunt inschakelen.

Wat doet een tegelzetter?

Een tegelzetter lijmt de vloertegels en de wandtegels. Ook kan een tegelzetter de tegels in het cement plaatsen. Vaak zijn het wanden en vloeren welke betegeld worden. Het is echter goed om te weten dat het ook een trap kan zijn, een zwembad of een andere complexe ronding. Een tegelzetter werkt met alle formaten en soorten tegels. Dit kunnen keramische tegels zijn, maar ook natuurstenen tegels. Een allround tegelzetter zal hier goed mee uit de voeten kunnen. Een tegelzetter zal ook zorgen voor een mooie gladde en waterpas ondergrond. Kleine elektriciteit of loodgieter werkzaamheden kan een allround tegelzetter ook met het grootste gemak voor u uitvoeren.

Wat zijn de kosten van de werkzaamheden van een tegelzetter?

Een tegelzetter kan veel verschillende werkzaamheden uitvoeren. Hierboven hebben we er al een aantal genoemd. Een tegelzetter kent geen verschillende tarieven voor deze werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk om alles op een rekening te krijgen. In de regel rekent een tegelzetter een tarief van 30 tot 50 euro per uur.

Overleg de mogelijkheden!

Het beste is het natuurlijk om de mogelijkheden en de wensen van een tegelzetter te bespreken. Zo krijgt u een helder beeld vooraf van wat u mag verwachten en weet ook de tegelzetter wat er van hem verwacht wordt. En dat is natuurlijk een goede zaak! Er zijn dan immers minder onduidelijkheden achteraf.